Peugeot

Peugeot: En 200 år gammel virksomhed

 

Virksomheden Peugeot blev grundlagt i 1810 hvor de udviklede mange forskellige industrielle aktiviteter. Når man nævner Peugeot, er det en synonym for både alsidighed og innovation. Innovationen kommer til udtryk i virksomhedens evne til at følge udviklingen og tænke ud af boksen. De introducerede hurtigt både el-biler og hybridbiler for at følge markedet. Alsidigheden kommer til udtryk med de forskellige produkter de producerer. De laver nemlig både cykler, scootere og andre produkter ud over de kendte biler. Peugeot er kendt for sit løve-logo som mange kender. I forbindelse med 200-års jubilæet blev logoet fornyet til et mere enkelt og dynamisk look, og løven fik et nyt udseende som giver en antydning af bevægelse i logoet.

 

Andet end bare biler

Selvom Peugeot er kendt for at designe og producere biler, der er kendte og elsket over hele verden, så laver de også andre produkter end det.

Peugeot cykler og Peugeot scootere er noget af det som brandet også laver. Både scootere og cykler er kendte for det specielle designs og høje kvalitet. Cyklerne er især elsket af folk i cykelbranchen da de leve op til krav om både fede designs og alt hvad en racercykel ellers skal indeholde. Den første Peugeot cykel blev lavet i 1882 og i dag finder du både fede racercykler, mountainbikes og cykler til hverdag i Peugeots produktion af cykler.

Der er også elementer til køkkenet som Peugeot er kendte for. Saltkværn og peberkværn, proptrækkere, stempelkande mm. er nogle af de ting som brandet også producerer. Selvom vi kender brandet for bilproduktion, er produkterne også kendt for deres høje kvalitet som elementer i de danske køkkener.

 

De mest kendte modeller

Peugeot blev i både 2016 og 2017 kåret som årets mest solgte bil i Danmark med modellen 208. En Peugeot 208 har et både sportsligt og stilrent design, og i udviklingen af den nyste generation af 208’eren har det været i fokus at gøre den mere attraktiv at se på. Bilen er en perfekt bybil. Proportionerne er moderne og energiske og bilen passer perfekt til det travle byliv. Også udvalget af farver er bredt på den nye generation og du kan vælge mellem alverdens laktyper og farver, så du har rig mulighed for at skille dig ud fra mængden. Det er ikke kun det udvendige design der har fået et smartere look, men også det indvendige design. Indretningen gør det let for den der kører bilen at navigere rundt i bilens cockpit. Detaljerne i kabinen er i top, og det er tilpasset det stilrene og moderne design der er på bilens udvendige elementer. Med det hævede instrumentpanel, en optimeret elegant touch-screen og det lille rat bliver køreglæden skudt helt i top med en Peugeot 208.

Besøg landets førerende bilforhandler i Silkeborg og tag en prøvetur i den populære Peugeot 208.