Nissan qashqai

Nissan er en bilproducent der blev stiftet i Japan i 1933. Lige fra starten har Nissan haft fokus på, at optimere og udvikle biler med høj kvalitet både på udseendet og på den innovative teknologi. I dag er bilmærket så stort, at de producerer biler i 20 forskellige lande inkl. Japan hvor producenten blev startet og de tilbyder biler og service i over 160 lande over hele verden. Bilproducenten bruger avancerede teknologier og de har en god robust finansiel base til at skabe et stærkt globalt forretningsnetværk. På den måde kan de skabe topkvalitet i produkterne over hele verden.

 

Nissans målsætning

Bilmærket har en vision der hedder ”Vi vil berige folks liv”. Med den vision bunder en forpligtigelse til at levere helt unikke og innovativt udviklede biler. Udviklingen kan ofte være svær, da miljøet på bilmarkedet er i konstant forandring. Derfor bidrager Nissan aktivt til udviklingen ved at udvikle innovative og opfindsomme elementer til at fremme alle elementer på markedet.

 

En samlet enhed

Der er et udtryk der går igen hos alle Nissans medarbejdere: ”The power comes from inside”. Dette budskab betyder, at virksomheden ikke kan væksten uden at medarbejderne er højt motiverede og ambitiøse i deres arbejde. Der arbejdes meget på teamwork og udvikling af medarbejderne i virksomheden, så de hele tiden kan opretholde motivationen og den høje standard. Den stærke motivation hos medarbejderne vil Nissan udnytte for at kunne realisere og levere de korrekte løsninger til kunderne. Falder motivationen og ambitionen hos medarbejderne kan det resultere i et fald for hele virksomheden som helhed.

 

En nytænkende model

I 2006 valgte Nissan at prøve noget nyt. De ville lave en bil der skulle gå i front for crossovers og små SUV’ere på bilmarkedet. De ville producere en bil hvor det ligner, at den har firehjulstræk, men i virkeligheden ikke har det. De udviklede den velkendte Nissan Qashqai som er en god solid bil der ikke koster vanvittig mange penge. Bilen kan køre over 25 km/L, når man ser på den mindste dieselmodel. Skal du køre længe i bilen kan du også være rolig over, at bilen har et lavt støjniveau. En Nissan Qashqai er perfekt som bybil på baggrund fra bilens kraft og størrelse, og den er en af de mest populære modeller lige nu. Den er især populær pga. det smarte design og de gode køreegenskaber. Lige præcis denne model, er den største succes Nissan har haft med en bil, på det danske marked siden den blev præsenteret tilbage i 2007. Man kan vælge mellem både diesel og benzin, men lige meget hvilken model du vælger, så får du en bil hvor kvaliteten er helt i top.